LIVET

Börjar bli frisk igen..

Godmorgon på er.. 🙂

Äntligen känns det som att jag är på bättringsvägen från min lilla förkylning! Skönt.. Att ligga hemma och vara sjuk är inte min grej! Särskilt inte när jag har massor med roligt som händer i mitt liv.. Allt från spännande bloggevent till mysiga middagar är ingenting jag vill missa! 😐

Nu ska jag dricka en kopp kaffe för att piggna till.. Och därefter tänkte jag åka till Mr. K för att ha en riktigt lugn mysdag! Vi är sjuka båda två.. Så vi ska väl i princip bädda ner oss i soffan framför ett seriemaraton haha! 😉 Ganska härligt om ni frågar mig.. Hellre vara sjuka tillsammans än på varsitt håll! Dessutom har vi ju inte setts sedan vi gick på Rockbjörnen tillsammans – vilket känns alldeles för längesen! Saknade börjar ju sakta men säkert ta över.. Märkligt det där!

DSC_4037 DSC_4038

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.