LIVET

Våra outfits på Rockbjörnen

Hej på er.. 🙂

Trots min förkylning har jag haft fullt upp hela dagen.. Ärligt talat har jag nog gjort mer än jag egentligen orkar! Fast det känns samtidigt skönt.. Att ligga hemma i sängen är ju inte min grej! Det är mycket roligare att få saker gjorda. Då slipper jag även stressa upp mig över saker att ta igen! Som bloggare finns det ju ingenting som heter sjukledighet – utan bara uppskjutning av arbete som samlas på hög haha! 😉 Sad but true..

En fotograf skickade över några bilder till mig häromdagen.. 😀 Dom togs förövrigt på Rockbjörnen tidigare i veckan, och Mr. K hade utan tvekan snyggast outfit utav oss.. Gillar verkligen hans matchning i grått! Själv körde jag på lockigt hår och ett gul/beige färgtema för kvällen.. Inte fullt lika rockigt kanske?!

Fotocred: Rojastudios

Rojastudios

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.