LIVET

Nyvässade klor..

samarbeteGodmorgon på er.. 🙂

Äntligen har jag nyvässade klor.. Och i samarbete med Malix Salong har jag även en rabattkod till er! 😀 Härligt va..? Nu när jobb och skola kör igång kan det ju vara skönt att fixa till naglarna! Jag kände i alla fall att det var dags efter alldeles för lång tid med korta naglar.. Ärligt talat gillar jag inte korta naglar överhuvudtaget! Inte på mig själv i alla fall.. 😐 Mina fingrar har nämligen en tendens att se väldigt “tjocka” ut med kortklippta klor! Därför fick det bli en förlängning med gelé.. Och sedan valde jag givetvis två lack – ett skimrande och ett som skiftar i ljust beige och lavendel! Jättefint blev det..

Malix Salong ligger förövrigt i Årsta.. Och det bästa med salongen är nog att man kan fixa naglarna, håret och fransarna på ett och samma ställe – vilket är helt perfekt om man vill få allt gjort samtidigt, eller om man bara vill ha allting samlat på en salong! Det är ju skön att gå till samma ställe som man litar på..

Anger ni rabattkoden “Platin” i bokningen får ni 20% rabatt på naglar, hår och fransar.. 🙂 Naglar och fransar bokas HÄR och hårbehandlingar bokas HÄR.. Klippning ingår inte i erbjudandet!

DSC_0301 DSC_0308 DSC_0313

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.