LIVET

Rockbjörnen 2017

Hej på er.. 🙂

Jag hade en helt fantastisk kväll på Rockbjörnen tillsammans med Mr. K igår.. Kvällen började med skrikande fans som stod och trängdes längst staketet vid ingången till VIP-delen för att hälsa på sina favoriter.. Därefter möttes vi av galet många youtubers, bloggare och fantastiska artister i minglet.. Ett par drinkar senare var det dags för den årliga prisutdelningen och uppträdande på scenen i Kungsan.. Alla väntade spänt på att få höra presentationen utav vinnarna! 😉 Och många av dom nominerade såg verkligen nervösa ut innan.. Följde ni Aftonbladets livestream förresten? Om inte hittar ni alla vinnare HÄR!

Ps. Tappade rösten i förrgår och skippade därför efterfesten för att vila stämbanden.. 😐 Tråkigt – men antagligen väldigt smart!

rockbjörnen 2017 - aftonbladet eventKadije Barry var på plats – och hade världens snyggaste outfit som vanligt..rockbjörnen 2017 - aftonbladet eventKvällen till ära var många uppklädda i “aftonbladet-gult” för att matcha kvällens gula mattan haha.. 😉  rockbjörnen 2017 - aftonbladet eventEhm ja.. Kunde som vanligt inte slita min blick från Mr. K hehe.. 😳 Det kanske syns på långt håll..?rockbjörnen 2017 - aftonbladet eventI minglet hittade jag dessa färgsprakande män som hade riktigt grymma looks för kvällen! 😎 Bra skägg alltså.. rockbjörnen 2017 - aftonbladet eventJessica Berghult och Alexander Catalan var givetvis på plats i matchande outfits.. 🙂 Vilka snyggingar!rockbjörnen 2017 - aftonbladet eventSå kul att träffa Paow igen.. 🙂 Vi springer ju på varandra titt som tätt på event! Grym människa..rockbjörnen 2017 - aftonbladet eventGabriel Fontana dök som vanligt upp i en galet tuff outfit som passade kvällens tema perfekt! rockbjörnen 2017 - aftonbladet event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.