LIVET

Dags för en vilodag

Godmorgon på er..

Jag började känna mig febrig och hängig redan igår.. 🙁 Men givetvis ignorerade jag det eftersom jag hade ett roligt photo shoot att gå till! Men idag när jag vaknade och verkligen kände efter kunde jag inte ignorera längre.. Ärligt talat brukar jag låta bli att känna efter haha! 😉 Dock känner jag mig varken förkyld eller sjuk..utan bara febrig och hängig! Kanske beror det bara på mensvärken..? 😕 Jag har trots allt inte haft mens på hela sommaren, eftersom jag alltid väljer att hoppa över den under sommarmånaderna.. Och det kanske resulterat i en extrem mensvärk nu? Ahja.. Hur som helst har jag bestämt mig för att vila idag!

Ps. Senaste veckan har otroligt många sagt att det redan är höst.. Hallå, vi är inte ens igenom augusti än?! Sluta nu..

DSC_3900DSC_3890

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.