LIVET

Älskade sommar..

Godmorgon på er.. 🙂

Jag startade min morgon på ett lite lugnare sätt idag! Allting börjar ju köra igång nu.. Och för att orka ge 100% framöver så behöver jag ladda batterierna ibland.. Fullbokat schema är helt fantastiskt.. Det är faktiskt då jag mår som bäst hahah! 😉 Men samtidigt måste jag även få en lagom dos av lugn och ro..

Apropå fullbokat schema.. Idag ska jag arbeta med ett hemligt projekt hela dagen! Det ska bli fruktansvärt kul.. Utöver det tänkte jag även välja ut en snygg outfit inför galan jag ska gå på i nästa vecka.. 😀 Ni vet ju hur jag brukar vara när det kommer till kläder.. Så det är lika bra att jag börjar pröva- och välja ut plagg redan nu! Annars lär jag missa hela galan på grund av min extrema klädångest haha.. Sorgligt men tyvärr sant!

DSC_3544 DSC_3547

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.