LIVET

Ingenting är omöjligt


Då var det återigen dags för ett pepp-inlägg lagom till jobb- och skolstarten..

Många verkar tro att livet går ut på att följa normen – vilket låter vansinnigt i mina öron! 😯 Vem vill leva ett helt liv så som majoriteten anser att man borde, istället för att leva ett helt liv som man vill..? För att kunna uppnå sina drömmar måste man våga strunta i normen och andras åsikter.. Ingenting är omöjligt!

Att jag skulle våga ta steget och följa mina drömmar var inte alltid en självklarhet.. Givetvis har min envisa personlighet resulterat i att jag har fått min vilja igenom gällande mycket.. Men under en längre period i tonåren vågade jag faktiskt inte följa mina drömmar.. Anledningen var förövrigt rädslan för vad alla andra skulle tycka och tänka om mig.. Jag satte mina drömmar åt sidan för att smälta in i mängden helt enkelt! I efterhand hör vi nog alla hur löjligt det låter.. Och i efterhand vet jag även att jag aldrig var nå’ vidare bra på att passa in haha! Varför skulle jag behöva anpassa mig? I dagsläget förstår jag inte varför jag försökte vara en kopia av någon när jag kunde vara ett original av mig själv.. Det jag vill ha sagt är väl att ingenting är omöjligt så länge man vågar ta steget!

Idag kollade jag tillbaka på mina nyårslöften för i år.. Och jag måste faktiskt säga att jag har lyckats uppfylla ganska många utav dom! Fast det trodde jag inte när jag skrev dom för 8 månader sedan haha.. 😉 Återigen – ingenting är omöjligt! Vill du så kan du.. Kan jag nå mina mål och drömmar så kan även du! 🙂

DSC_3659

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.