LIVET

Time Attack på Mantorp

Hej på er.. 🙂

Jag och ett par andra bloggare var inbjudna till det extremt fartfyllda eventet Time Attack på Mantorp Park igår.. 😉 Omkring klockan 07:30 mötte jag upp bloggarna Johanna och Yannick vid Stureplan.. Där blev vi hämtade av våran trevliga chaufför i en sportig Audi! Dock fick vi oturligt nog punktering efter bara några mil.. Kan ni tänka er den synen?! 😆 Strandsatta bloggare mitt ute i ingenstans haha.. Men vad är väl en bloggares liv utan drama?? Som tur var blev vi ganska snabbt räddade av två andra NexusBall-bilar som gjorde det möjligt för oss att fortsätta vårt äventyr mot Mantorp..

Väl på plats fick vi kika runt på bilarna och även åka med om vi ville.. Och självklart ville jag åka med, för det betydde ju att jag fick bocka av ännu en punkt på min bucket list! Att åka riktigt snabba sportbilar på bana har alltid varit en dröm.. Dock hade jag nog aldrig kunnat föreställa mig att det skulle kännas så fantastiskt som det faktiskt gjorde! Wow vilken känsla alltså.. Först åkte jag med Filip Svensson som kör Radical och därefter med Cliff från NexusBall.. 😎

Stort tack till Lifestyle Publishing, Time Attack och NexusBall som gjorde allt möjligt.. <3

DSC_3393Sååhär lycklig var jag när vi äntligen kom fram till Mantorp Park! 😀 DSC_3345Yannick var först ut på banan tillsammans med toppföraren Filip Svensson.. DSC_3300Givetvis blev det en hel del fotograferande under dagen.. Både på bilarna och oss själva haha! 😉DSC_3404Vilken drömbil att glida runt i alltså.. 😎 Ärligt talat ville jag aldrig åka av banan haha! True story.. DSC_3307Hjältarna som räddade oss strandsatta toppbloggare ur “punkteringsdramat” haha! 😉 Ni ska ha tack!time attack mantorp - eventSpana in mina kinder som knappt får plats i den där hjälmen! 😆 Fotocred: Johanna SjööDSC_3342Johanna hade självklart kameran i högsta hugg för att få med alla läckra sportbilar på bild..DSC_3516Att åka till- och från Mantorp i den här snabba bilen var ju goals! 🙂 Tack Christoffer..DSC_3487

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.