LIVET

American pancakes

Hej på er..

I morse gjorde jag någonting som jag inte har gjort på alldeles för länge! Nämligen amerikanska pannkakor.. 😉 Förut brukade jag göra pannkakor varje helg, men efter att jag flyttade i våras har det tyvärr inte blivit av! Så det kändes som att det var dags nu.. Eller rättare sagt kände Mr. K att vi borde återinföra min gamla tradition igen! 😀 Vilket kändes jättekul!! Dock minns jag inte mitt egna specialrecept som jag använde mig av förut.. Men trots mitt dåliga minne fick vi faktiskt till riktigt grymma pannkisar.. Och kombinationen med baconen var ju fantastiskt! Bästa frukosten – eller rättare sagt brunchen ever..

Nu måste jag kila.. Imorgon ska jag nämligen åka iväg på ett heldagsevent! Men innan dess har jag en hel del att göra.. Jag måste bland annat tvätta kläder, eftersom jag inte har någonting att ha på mig imorgon annars! Sedan ska jag kanske förbeställa taxi osv.. Ja, som ni hör är det mestadels praktiska saker! 🙂

DSC_3255 DSC_3272 DSC_3275

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.