LIVET

“Det trumpna fruarna”


Ååh.. Vad mycket glädje, sång och skratt! 🙂 Erwik Communication bjöd in till den fantastiska teaterföreställningen “Det trumpna fruarna” som spelades på mysiga Mälarhöjdens friluftsteater i lördags.. Givetvis bjöd jag med mamma som sällskap! Hon brukar ju ofta få följa med när jag går på teatergrejer.. Och vi hade ju verkligen en supermysig kväll tillsammans! Kvällen började med mingel, fotografering och välkomstdrinkar.. Därefter slog vi oss ner på träbänkarna framför scenen! Föreställningen var minst sagt underhållande och bjöd som sagt på många skratt. 😀 Rekommenderas starkt till alla teaterfantaster där ute..

erwik event - det trumpna fruarna Dessa fantastiska karaktärer alltså! 😎 Ni kan förövrigt läsa mer om föreställningen HÄR..erwik event - det trumpna fruarnaSjälvklart sprang jag in i Alexander Erwik som var lika glad som alltid! 🙂 Tusen tack för en så trevlig kväll..erwik event - det trumpna fruarna Jag sprang även in i min kära vän Alexander som var lika peppad som jag haha! 😉 Syns det kanske..?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.