LIVET

Picknick med Vapiano

Hej på er..

Under gårdagen arrangerade Jessica en fantastisk picknick tillsammans med Vapiano! 🙂 Vi höll till i Humlegården och fick njuta av både god mat och fint väder under eftermiddagen. Ni vet ju hur svensk sommar brukar fungera.. Man kan aldrig vara helt säker när det kommer till vädret hahah! 😉 Picknicken började med mingel och skålande.. Därefter kom servitriser ut med mat från Vapiano som förövrigt ligger bara ett stenkast från parken.. Det bjöds på pizzor och sallader av olika slag! Sist men inte minst fick vi även supergoda efterrätter i form utav tryfflar och olika puddingar.. Mums!

Det blev en otroligt lyckad picknick med många skratt! 😎 Ärligt talat var jag supertrött efter en vecka med alldeles för lite sömn.. Men trots det hade jag det helt fantastiskt med pojkvännen, mina tjejor och även nya bekantskaper! Stort tack till alla helt fantastiska människor som förgyllde min lördagseftermiddag!

event - picknick med Jessika och vapiano Picknicken började som sagt med mingel, fotograferande och ett glas rött.. event - picknick med Jessika och vapiano Givetvis bjöd jag med mannen i mitt liv till picknicken! 🙂 Alltså han.. #obeskrivligt event - picknick med Jessika och vapiano Det serverades som sagt supergoda pizzor, sallader och även bröd från Vapiano.. 😀 event - picknick med Jessika och vapiano Så kul att få träffa Chatarina, Jessica och alla andra bloggare efter mer än en månad isär.. 🙂 Mys! event - picknick med Jessika och vapiano Självklart bjöds det även på alkoholfria drycker i en ishink för dom som föredrog det.. event - picknick med Jessika och vapiano Oh givetvis togs det obligatoriska gruppfotot haha.. 😉 Gillar’t!event - picknick med Jessika och vapiano

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.