LIVET

Om sanningen ska fram..

svar på talHej pĂ„ er.. 🙂

Jag fick en kommentar som verkligen skar i mitt blogghjÀrta.. Den var frÄn lÀsaren My som undrade vad som hÀnt med min blogg pÄ senaste!

My skrev: Vad hĂ€nder med din blogg? Brukade gilla att klicka in hĂ€r och lĂ€sa, men den stĂ„r mest still tycker jag och inte lika inspirerande som förr 😕 “

Visst.. Jag skulle kunna skylla pĂ„ att juli Ă€r Ă„rets lugnaste (lĂ€s segaste..) bloggmĂ„nad, men det Ă€r inte hela sanningen! Mitt fokus har faktiskt varit pĂ„ annat hĂ„ll under större delen av sommaren.. Jag har ju bland annat blivit tok-förĂ€lskad i en fantastisk man som tar upp mycket av mina tankar haha.. Utöver det har jag Ă€ven haft fullt upp med andra projekt pĂ„ sidan av bloggen! Men Ă€rligt talat Ă€r inte dessa faktorer riktiga anledningar heller.. Givetvis Ă€r jag vĂ€l medveten om att min blogg uppdateras sĂ€mre, och om sanningen ska fram beror det mycket pĂ„ att jag har flyttat tillbaka till ön! Som ni sĂ€kert listat ut flyttade jag hem till mina förĂ€ldrar efter separationen med mitt ex.. Och det sista jag vill Ă€r att klaga pĂ„ mitt boende eftersom jag trots allt har nĂ„gonstans att mellanlanda i jakten pĂ„ ny lĂ€genhet som passar mig! Dock vet jag innerst inne att jag inte trivs pĂ„ landet.. 🙁 Det Ă€r antagligen det som har mĂ€rkts av sĂ„ tydligt i mitt bloggande!

Varje dag kĂ€mpar jag för att fĂ„ vardagen att gĂ„ ihop.. Allt ifrĂ„n bussar till nĂ€r jag mĂ„ste Ă„ka hem planeras in i minsta detalj, och det Ă€r skitjobbigt! Jag Ă€r van vid att bo nĂ€rmre Stockholms innerstad.. Och dĂ„ behövde jag aldrig planera vilken buss jag var tvungen att ta för att komma hem och slippa Ă„ka taxi i 2 mil för att bussarna slutat gĂ„.. TyvĂ€rr Ă€r det nĂ€st intill omöjligt för en toppbloggare att bo pĂ„ landet utan eget körkort! Givetvis Ă€r mitt mĂ„l att flytta redan i höst, men det Ă€r lĂ€ttare sagt Ă€n gjort! 😐 MĂ„nga tror ju att företag kastar gratisgrejer efter oss bloggare pĂ„ stan.. Om det Ă€ndĂ„ vore lĂ€genheter istĂ€llet! 😉

DSC_2048

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

  • My

    Tack för svar! Jag har tydligen missat att du flyttat hem, förstÄr verkligen hur det kÀnns! Har fÄtt flytta till min pojkvÀns förÀldrar pga problem med boende, och det Àr ocksÄ ute i skogen med sÀmsta bussförhÄllander. SÄ, ja det suger. Hoppas du hittar en lÀgenhet snart och mÄr bÀttre. Var inget illa menat med kommentaren, sÄ sorry om du tog illa upp :/ ha det bra!

    • PLATIN

      Sv: Jag har inte gĂ„tt ut med att jag flyttat hem heller.. 🙂 SĂ„ det Ă€r helt förstĂ„eligt! Jag förstĂ„r att det inte var nĂ„gonting illa menat.. DĂ€remot vet jag ju sjĂ€lv att min uppdatering försĂ€mrats, och det Ă€r nog det som gör mig ledsen i grund och botten! Skönt att förklara sig och bli förstĂ„dd i alla fall.. Jag tror nog att jag hittar en lĂ€genhet som passar mig inom en snar framtid! 🙂 Kram <3

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.