LIVET

Picknick vid kanalen

Godmorgon pĂ„ er.. 🙂

Vi hade en supermysig picknick nere vid Tappströmskanalen igĂ„r.. Mamma kom pĂ„ den briljanta idĂ©n att Ă€ta lunch tillsammans eftersom min barndomsvĂ€n jobbar i Ekerö under sommaren! SĂ„ vi fixade en liten picknick för pappa, farbror G och min barndomsvĂ€n! JĂ€ttemysigt verkligen.. 😀 Till lunch hade mamma slĂ€ngt ihop en god paj med diverse tillbehör. DĂ€refter fanns det kaffe och kakor för alla som ville ha.. Ärligt talat minns jag inte nĂ€r jag var pĂ„ en picknick med min familj senast, men jag har definitivt saknat det! 😎 NĂ€r jag vĂ€l tĂ€nker efter har vi nog inte picknickat pĂ„ sĂ€kert 10-15 Ă„r.. Vilket Ă€r galet lĂ„ng tid!

Nu ska jag ta mig upp ur sĂ€ngen och fylla pĂ„ min kaffekopp hahah.. Ja, om sanningen ska fram har jag inte gĂ„tt upp Ă€n! Idag Ă€r det ju trots allt den fantastiska “sjusovardagen” och det mĂ„ste sĂ„klart firas.. Antar jag? Hur som helst, jag har sovit som en kratta inatt igen.. SĂ„ jag behövde faktiskt sova ut extra lĂ€nge idag!

DSC_2791Ser ni mina extremt svullna ögonlock? 😐 Jag har sovit pĂ„ tok för lite pĂ„ senaste tiden.. Inte ok! DSC_2823Pappa försökte mata vĂ€rldens suraste svan som bara frĂ€ste Ă„t oss haha.. 😉 Grymt lĂ€skig! DSC_2784

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.