LIVET

Pappa-dotter kväll..

Hej på er.. 🙂

Vi hade en klassisk pappa-dotter kväll igår.. Först åkte vi ut till Adelsö för att äta deras enorma pizzor haha! 😉 Dom är så stora att dom inte ens får plats på vanliga tallrikar, och serveras därför på stora brickor! Gissa om jag blev mätt.. Därefter åkte vi till min syster för att ta emot en leverans! Sedan monterade vi, eller rättare sagt monterade pappa ihop en åkgräsklippare som jag fick provköra! Då jag inte fick uppleva “moppetiden” (eftersom lagen ändrades) kändes det här som det närmaste jag någonsin kommit mopeder haha! 😆 Det var grymt kul att köra runt i alla fall.. Ja, ni kanske såg min video på insta-story?

Nu ska jag kila på en mysig picknick tillsammans med mamma, pappa och min barndomsvän.. Hörs

DSC_2724DSC_2722DSC_2764 DSC_2740DSC_2756

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.