LIVET

Ny vecka med nya möjligheter

Godmorgon måndag.. 🙂

Jag börjar äntligen se ett ljus i slutet av den otroligt mörka bloggtorke-tunneln haha.. 😉 Idag ska jag på middag, imorgon ska jag ut till min syster med pappa och i helgen ska jag på 2 bloggevent.. Och veckan därpå händer det fler roligheter! Underbart.. Att ta det lugnt och bara vara ledig kan väl vara skönt ibland, men jag föredrar ju faktiskt när det händer lite grejer! Livet har en tendens att kännas mycket roligare med ett fullspäckat schema.. Förstår ni vad jag menar?

Nu tänkte jag ta en dusch för att få ordning på min otroligt stökiga frisyr, och därefter ska jag väl välja ut en outfit inför middagen ikväll! Det är förövrigt jag, pojkvännen och några vänner till honom som ska ut och äta.. Supermysigt verkligen! Men nu, duscha som sagt.. Hörs senare

IMG_6948Bjuder på ett par fotografier tagna i lördags.. 😉 Tycker verkligen att detta är en grym sommarkvälls-outfit alltså..IMG_6942

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.