LIVET

Gröna Lund med pojkvännen..

Hej på er.. 🙂

Jag hade en fantastisk kväll på Gröna Lund tillsammans med pojkvännen och hans vänner igår.. Vi körde 5-kamp och ni kan säkert gissa vem som förlorade med hästlängder! Ja, givetvis kom JAG på sistaplats.. Som den dåliga förlorare jag är hoppas jag få min revansch under nästa 5-kamp haha! 😉 Men vi får se hur det går med den saken.. Det här med tur i spel har ju aldrig varit min grej! Fast trots förlusten hade jag faktiskt en jättebra kväll..

Just nu är jag hemma hos pojkvännen faktiskt.. Våra planer är väl att vi ska äta lunch och bara ta det lugnt! Vi passade nämligen på att ta en oförskämt lång sovmorgon och har därför inte hunnit äta varken frukost eller lunch än.. Men det är faktiskt OK på söndagar! 😀 Man måste ju få vara lite lat ibland haha..

gröna lund gröna lundIMG_6983IMG_6989

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.