LIVET

Lördag 22 juli

Godmorgon på er..

Ni kanske undrar vart jag tog vägen igår..? Inte ett enda inlägg publicerades på bloggen! 🙁 Ärligt talat har jag världens bloggtorka för tillfället, och det beror mycket på att juli är så otroligt lugn! Hela bloggvärlden har en tendens att stanna av under den här månaden.. Och om jag hade varit smart hade jag planerat in någon resa eller liknande själv! Men dessvärre tänkte jag inte så långt.. När jag väl skulle planera inför sommaren var jag mitt uppe i en flytt som tog all tid, och det resulterade tyvärr i att jag inte hann planera sommarn ordentligt! Dessutom hade jag verkligen inte planerat att bli sådär löjligt kär haha.. 😉 Men om jag känner mig själv rätt lär ju bloggtorkan vara som bortblåst i slutet av nästa vecka.. För då börjar ju faktiskt allting köra igång igen!

Nu måste jag kila.. 🙂 Om ett par timmar ska jag nämligen möta upp “K” och åka till Gröna Lund med hans vänner.. Yey!

DSC_2698 3 DSC_2709 2

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.