LIVET

Gissa vem som fått ryggskott..

Hej på er..

Gissa vem som fått ryggskott för första gången..? Rätt svar är givetvis: JAG! Först förstod jag inte vad det var för fel på mig.. Jag hade nämligen inte förstått att ryggskott känns såhär.. Visst, det gör fruktansvärt ont! 😯 Auootch.. Men jag hade förväntat mig att jag skulle bli helt förstörd och ligga i sängen som en död fisk eller nått.. Det har i alla fall varit min bild av ryggskott genom åren! Förstår ni vad jag menar haha..? 😉 Kanske finns det olika grader av ryggskott, eller så är det bara överdramatiserat på film..? Jag kan i alla fall röra på mig, trots att det gör väldigt ont.. Och det känns som ett stort plus i alla fall!

Nu tänkte jag kolla på film! 🙂 Ärligt talat ser jag nästan aldrig filmer hemma! Men det finns ju inte så mycket att göra när ryggen måste vila.. Så en filmkväll passar faktiskt alldeles perfekt! Kanske ska jag börja se någon ny serie när jag ändå har tid..? Alla pratar ju ständigt om att “game of thrones” är så himla bra!

DSC_2541instagram platins.se

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.