LIVET

Kattvakt ute på ön..

Hej på er.. 🙂

Äntligen är jag inne i värmen igen! Regnet bara öste ner.. Och jag blev helt genomblöt inom loppet av ett par minuter! 😐 puh Avskyr regn.. Men vad gör man inte för att vara en bra kattvakt haha..? Ja, ni hörde helt rätt! Jag är nämligen kattvakt den här veckan.. Och det ska väl bli mysigt! Katter är ju jättesöta, och att “kattvakta” är inte så värst svårt eftersom jag bara ska se till att det finns vatten och mat! Apropå mat var jag faktiskt förbi affären för att handla idag.. Och det var ju knappast igår haha! 😉 Ärligt talat har jag nog inte handlat mat i en matbutik på 2-3 månader.. Sedan jag bodde med mitt ex med andra ord, vilket känns ganska illa.. Dock vet jag inte om dagens inköp räknas som riktig mat?! Men det är väl ett framsteg i jämförelse med hämtmat i alla fall.. 😆

Nu tänkte jag äta middag och planera inför nästa vecka.. Vi hörs imorgon!

DSC_2109 DSC_2207DSC_2143 DSC_2113

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.