LIVET

Picknick och träningspass

Hej allihopa!

Vilken bra start på helgen.. PT-Staffan bjöd in till träningspass och picknick tillsammans med Tropicana! 😀 Eventet inleddes med ett krävande träningspass som tog rejält på krafterna! Förstå mig rätt, det var ett grymt pass.. Dock kunde jag knappt gå efteråt! PT-Staffan vet verkligen hur man ska träna för att träna ordentligt haha! 😉 Dessvärre kunde jag inte fota någonting under självaste träningen, men däremot fanns en fotograf på plats som fotade oss! Lovar att lägga upp bilderna så fort jag fått tag på dom.. Efter träningen väntade en god picknick som bestod utav fruktfat, somriga laxsallader, acai bowls och givetvis friska äpple- och apelsinjuicer! Dessa juicer var förövrigt otroligt uppfriskande och naturligt goda i smaken.. Rekommenderas starkt!

Stort tack till alla som förgyllde min fredag med så mycket skratt, pepp och glädje.. 🙂

DSC_1934Så lyxigt med ett proppfyllt fruktfat en varm sommardag.. 😉 Mums! DSC_1949Alexander hällde nöjt upp juice till alla som var helt slut efter PT-Staffan‘s träningspass.. DSC_1946Den perfekta bloggpicknicken or what..? Allting var verkligen helt perfekt! Supermysigt alltså.. DSC_1952Lyckan över att få sitta ner och bara andas efter ett hårt pass haha.. 😆 Har ni någonsin sett mig nöjdare? DSC_1961Oh my.. Ni vet ju hur svag jag är för acai bowls haha! 😉 Så himla gott alltså..DSC_1954Träffade även flera nya influenser som var riktigt härliga att hänga med.. 🙂 Mys!DSC_1950

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.