LIVET

Skansen med pojkvännen..

Hej på er.. 🙂

Vilken fantastisk eftermiddag vi hade på Skansen igår! Först mötte jag upp min pojkvän efter jobbet, sedan tog vi såklart färjan ut.. Vi gick runt ett par timmar, pratade om allt möjligt och kollade på alla djuren som för en gångs skull syntes till haha.. 😉 blink Vanligtvis brukar nämligen djuren “hålla sig undan” när jag är där.. Vid tidigare tillfällen har jag kanske sett 2-3 djur åt gången.. Men igår såg jag desto fler! Hela eftermiddagen med pojkvännen kändes helt magisk, trots att mina fötter var helt slut efter allt promenerande haha! 😆 Det var så värt det doh.. Därefter avslutade vi kvällen med sushi hos honom!

Ps. Har förstått att ni är nyfikna och gärna vill se min pojkvän i bloggen! Tålamod haha..

skansen skansenPojkvännen tog det här fotot.. 🙂 Och jag måste faktiskt erkänna att han lyckades otroligt bra! Eller vad tycker ni..?skansenskansen

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.