LIVET

I skrivandets stund..

Hej på er.. 🙂

Jag är i skrivandets stund på väg till Skansen, men ska först möta upp min pojkvän.. Ja, ni hörde rätt haha! 😉 Vi blev officiellt tillsammans för bara ett par dagar sedan.. Och det känns helt fantastiskt! Ärligt talat känns det som att vara med i en romantisk feelgoodfilm! Låter det knäppt haha..? Jag som trodde att den här sortens kärlek bara existerade i filmer heh.. 😳 Hur som helst.. Vi ska som sagt till Skansen, som förövrigt är ett utav mina absoluta favoritställen!

Haha.. Vad tycker ni om mina skor förresten? På grund av mina skavsår på hälarna kan jag inte använda vanliga skor än.. Så jag är tvungen att springa runt med nervikta sneakers på fötterna haha! Charmigt värre.. Jag längtar verkligen tills mina skavsår är borta alltså!

DSC_1809DSC_1808

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.