LIVET

Vilken mysig kväll

Ååh.. 🙂 Vilken mysig kväll! Jag har varit med min syster och hennes pojkvän.. Vi lagade middag och hade det jättetrevligt! Dessutom fick jag hälsa på min systers otroligt sociala katt som hoppade upp i knät på mig och poserade stolt framför kameran haha! 😆 Så söt alltså.. Mina föräldrar var ju förövrigt med hos min syster ikväll också.. Insåg precis att jag hade glömt nämna det! Schysst haha.. Beror nog på att jag är otroligt trött efter den här dagen! Jag har haft mycket att göra samtidigt som mina tankar har varit någon helt annanstans! 😉 Så jag tänkte faktiskt sova nu.. Vi hörs imorgon!

DSCN4161Pappa stannade såklart för glass på vägen haha.. 😉 Standard i våran familj! DSCN4162Det fick förövrigt bli en “ananas split” för min del.. 🙂 Så himla god alltså! DSCN4179Som sagt.. Min syster har ju utan tvekan världens gosigaste katt haha! 😉DSCN4164

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.