LIVET

Start på nya veckan..

Hej på er..

Jag har haft en fantastisk start på nya veckan.. Helt obeskrivlig faktiskt! 🙂 Vaknade upp hos killen som jag är galet kär i.. Vi tog en kopp kaffe tillsammans innan jag åkte hem och han till jobbet! Därefter kom jag hem, bytte om till bikini och spenderade hela förmiddagen med att sola nere på bryggan.. Givetvis passade jag på att planera och svara på mejl samtidigt.. Vad vore jag annars för bloggare hahha..? 😉 Och nu är jag faktiskt på väg till min syster! Hon håller på att renovera och fixa i sitt hus.. Så jag tänkte åka över till henne för att hjälpa till (läs umgås och titta på haha..) och äta glass!

Nu ska jag in på affären och handla med mig middag.. Hörs senare!

DSCN4144DSCN4155

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.