LIVET

Uppmärksammas på Nyheter24

Godmorgon på er..

Jag blev sängliggandes på grund av mina skavsår igår.. 🙁 suck Alla planer fick ställas in och jag fick försöka sysselsätta mig så gott som det gick.. Såg säkert 3-4 filmer på raken, och därefter försökte jag hitta inspiration till att blogga haha! Gick ju sisådär.. Idag känns skavsåren i alla fall lite bättre! Ärligt talat gjorde det min morgon.. Jag hade nog inte klarat av att vara sådär vansinnigt rastlös nå’ mer.. En heldag räckte gott och väl! 😉 En sak är i alla fall säker.. Jag tänker aldrig mer gå in helt nya skor utan skavsårsplåster..

Dagens planer är förövrigt att åka till killen jag träffar.. Mysigt va? Vi skulle egentligen setts igår.. Han var nämligen min +1 på picknicken som jag fick tacka nej till i sista minuten.. Och därför bestämde vi oss för att ses idag istället. Vi ska äta middag och kolla på film! Shit.. Vad jag har saknat honom! Obeskrivligt..

Ps. Jag uppmärksammades på Nyheter24 igår! 🙂 Alltid lika roligt när mina inlägg lyfts av andra! Läs artikeln här..

DSC_1790

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.