LIVET

Sveriges Television

Godmorgon på er..

Ååh.. Till alla där ute som går in nya skor, glöm inte skavsårsplåster! Det gjorde nämligen jag.. 🙁 suck Och nu kan jag knappt gå på mina fötter! Jag som har ett picknickevent i Humlegården! Frågan är hur jag ska ta mig dit..? Mamma skulle kolla om hon kunde hitta några skor utan häl.. Men annars får jag väl helt enkelt ställa in dagens planer.. 😐 Dock känns det faktiskt ganska omöjligt att springa runt i stan redan nu.. Mina fötter behöver nog vila!

Förresten.. Igår var jag på SVT tillsammans med min pappa och bästa vän för att spela in ett nytt litet program som sänds i Augusti! 🙂 Givetvis hade vi det lika kul som alltid! Trots att mina skavsår bara blev värre för varje minut som gick haha.. Men vi hade ju en rolig kväll i alla fall.. Så jag ska väl inte klaga på mina skavsår, som förövrigt bara är mitt egna fel eftersom jag struntade i plåster! Hur som helst.. Jag ser fram emot att se resultatet av gårdagens inspelning, och självklart ropar jag till när det närmar sig!

Ännu en punkt avklarad på min bucket list nudå.. 😎 Yey!

DSCN4116Aw.. Visst är vi söta tillsammans? 😉 Aningen oseriösa på andra fotot doh.. Men det är typ våran grej haha!DSCN4115

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.