LIVET

En dag på Fjäderholmarna..

Hej på er.. 🙂

Har haft fullt upp med att välja ut plagg hela morgonen.. Vilket i-landsproblem va? 😉 Ska nämligen kila på en inspelning i eftermiddag och upptäckte i morse att jag inte har valt ut någonting att ha på mig än haha! Panik.. Att jag alltid råkar göra det här misstaget när det kommer till bloggevent och dylikt..

Hur som helst.. Igår var jag på en supermysig dejt! 🙂 Vi åkte ut till Fjäderholmarna omkring lunchtid, skålade i ett glas bubbel och utforskade ön.. Jag hade aldrig varit där, så det var spännande att se någonting nytt! Vi passade även på att smaka ölsorter ur deras egna sortiment. Fjäderholmarna har nämligen ett eget bryggeri ute på ön! Coolt va..? Smakerna var förövrigt fantastiska! Framåt kvällen åkte vi tillbaka till stan och åt en sagolikt god middag.. Med andra ord blev det en otroligt lyckad dag! Att det var soligt nästan hela tiden var ju också ett stort plus..

DSCN4093 DSCN4082DSCN4085

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.