LIVET

Att vara vän med sitt ex..

Hur många gånger har man egentligen hört att det är omöjligt att vara vän med sitt ex haha..? 😉 Antagligen några hundra! Och ärligt talat har jag ju trott på det påståendet fram tills nu… Ärligt talat handlar det inte om titeln, utan snarare personen bakom den! Alla kan väl inte vara kompis med alla ex.. Däremot kan nog några vara det. Däribland jag själv, i alla fall än så länge! Vem vet, han kanske säger upp kontakten efter det här blogginlägget? 😆 Hoppas inte haha!

För mig föll det sig helt naturligt att bli vän med mitt ex när kärleken slocknade.. Det verkar dock irritera många att en längre kärleksrelation kan övergå till en nära vänskap! Varför är det så egentligen..? 😐 Kanske beror det på att nya partners kan uppleva “föredettingar” som ett hot..? Enligt mig finns det nästan alltid en vettig anledning till att ett förhållande tar slut.. Och av egen erfarenhet vet jag att ett ex alltid bör förbli ett ex.. Jag har fått kommentarer som bland annat “känns det inte jobbigt om han börjar träffar nya?” och “kan du verkligen vara vän med ditt ex när du dejtar en ny kille?” på senaste tiden.. Ärligt talat önskar jag att mitt ex får träffa någon som gör honom sådär oförskämt lycklig! 😀 Vi förblir säkert vänner trots nya relationer, fast det återstår såklart att se..
breakup

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

  • My

    Hej. Undrar en sak bara, och hoppas du inte tar illa vid dig. Men du skriver tex här att du ofta får kommenterar om det där med ditt ex, men samtidigt så får du väldigt få kommenterar och jag ser ingen som frågat just det. Skriver dom mail till dig och frågar då eller? Hoppas inte frågan lät dryg, var inte menat så. Var mest fundersam när du skriver så och tyvärr har så få kommenterar.

    • PLATIN

      Sv: Hej My! 🙂 I det här specifika sammanhanget har jag bland annat fått kommentarer i privata meddelanden, från andra bloggare på galor/event och även från min familj faktiskt.. Att få kommentarer behöver inte nödvändigtvis betyda i kommentarsfältet på bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.