PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Kom ett bud..

Åh.. 😀 Äntligen fungerar bloggen som den ska igen! Vilken lĂ€ttnad haha.. Tekniska probs Ă€r det vĂ€rsta jag vet!

I morse plingade det pĂ„ dörren.. Och dĂ€r stod ett bud med ett pressutskick frĂ„n Biofood! Pressutskicket innehöll drycken Karma Kombucha och dessutom hade dom Ă€ven skickat med min absoluta favoritchoklad! Aaw.. Drycken var vĂ€ldigt frisk och bubblig i smaken! 🙂 Vilket passar alldeles perfekt en varm sommardag som denna! I alla fall om ni frĂ„gar mig haha.. Under sommaren föredrar jag nĂ€mligen ganska friska och bubbliga drycker.

Nu mĂ„ste jag verkligen stĂ€da haha.. Inte hunnit med det pĂ„ sĂ€kert en vecka! 😳 Hörs imorgon!

DSC_1746DSC_1762DSC_1766

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.