LIVET

“Fullt upp”

Hej allihopa!

Jag har haft “fullt upp” med ganska oviktiga saker hela dagen haha.. 😉 Har bland annat shoppat en del! Det fick bli ett par svarta klackar, ett par sneakers, en svar tubkjol, en mörkblĂ„ spetströja och sist en inte minst ett par svarta byxor med guldiga dragkedjor pĂ„ vardera höftparti.. Och det gjorde mig faktiskt pĂ„ mycket bĂ€ttre humör efter gĂ„rdagens trĂ„kigheter! (lĂ€s mer..) Om ni frĂ„gar mig Ă€r nya klĂ€der i princip alltid kul oavsett situation! 🙂 Utöver shoppingen har jag Ă€ven hunnit med att Ă€ta lunch med mina förĂ€ldrar och sprungit nĂ„gra snabba Ă€renden.. Med andra ord har det varit en vĂ€ldigt bra dag!

Nu tĂ€nkte jag Ă€ta middag och se nĂ„gon film.. 😀 Mys!

DSCN4024

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.