LIVET

Mitt är inte ditt..

Varför kan vissa inte se skillnad på mitt och ditt..? 😐 Här står jag helt ensam i regnet med ett knipsat lås i handen.. Så onödigt! Det hade varit en sak om jag hade lämnat cykeln stående i flera veckor.. Då hade jag antagligen fått skylla mig själv! Men att lämna cykeln i cirka 6 timmar.. Ja, det känns faktiskt surt! 🙁

Vad har egentligen hänt med Ekerö under tiden jag bott på annat håll..? Innan jag flyttade behövde jag inte ens låsa cykeln.. Och vad jag minns så tänkte jag aldrig ens tanken på stöldrisk.. Ahja, jag antar att allt tyvärr måste förändras med tiden! Det känns bara otroligt tråkigt.. Cykeln var ju verkligen min räddning eftersom bussarna inte går som dom ska här ute.. Men eftersom det tydligen inte går att ha en cykel stående måste jag hitta en ny lösning! Det mest realistiska är ju att jag får ringa taxi varje gång bussarna krånglar eller inte dyker upp.. 🙄 suck Dock är det nog ingen lösning som kommer fungera i längden! Hmm..

Måste avsluta.. 😕 Ska prata med polisen nu! Btw.. Om ni skulle råka se min cykel slängd i ett dike eller liknande får ni gärna höra av er.. –> Foto på cykeln <–

unnamed

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.