LIVET

Head over heels in love..

Godmorgon pĂ„ er.. 🙂

Jag rĂ„kade kasta ur mig “Att blogga nĂ€r man Ă€r head over heels in love Ă€r inte det lĂ€ttaste” i mitt förra blogginlĂ€gg.. 😳 Och det skapade tydligen frĂ„getecken hos mĂ„nga utav er! Inklusive min familj haha.. Ja, det stĂ€mmer att jag har fallit riktigt hĂ„rt för nĂ„gon.. Och det kĂ€nns helt fantastiskt! Ärligt talat Ă€r jag nog lika förvĂ„nad som er… Att falla för nĂ„gon sĂ„hĂ€r plötsligt hade jag inte ens tĂ€nkt tanken pĂ„! Allt började med en drink för ca 3 veckor sedan.. DĂ€refter en middag, och en till middag haha.. Och mitt i allt hade jag fallit head over heels in love! 😼 MĂ€rkligt det dĂ€r.. Det kĂ€nns som allt börjar falla pĂ„ plats!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och packa upp alla goodiebags som tar upp halva golvet haha.. Hörs senare!

DSCN3692

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.