LIVET

Picknick hos Lifestyle Publishing..

Hej allihopa!

I fredags var jag inbjuden till en fantastisk picknick hos Lifestyle Publishing! 🙂 Tanken var egentligen att vi skulle vara utomhus.. Men eftersom vĂ€dret var sĂ„ osĂ€kert fick det bli en inomhuspicknick istĂ€llet! Decor Baltazarstyle stod för den mysiga inredningen, och det var ett elegant rosĂ©vin frĂ„n vinproducenten Casas Patronales som stod i fokus för kvĂ€llen. RosĂ©n smakade friskt, var otroligt somrigt och passade riktigt bra med jordgubbar! 😎 Under kvĂ€llen fick vi Ă€ven delas in i olika lag och leka lekar.. För det Ă€r ju trots allt sĂ„nt man brukar göra pĂ„ picknicks! TyvĂ€rr var det inte mitt lag som vann.. Men vi var ju sĂ„klart grymma Ă€ndĂ„! 😉 Första leken var att förflytta Ă€rtor med ett sugrör sĂ„ fort som möjligt, och mitt lag vann faktiskt den tĂ€vlingen! DĂ€refter skulle vi pricka ner en penna i en flaska.. Och sist men inte minst skulle vi gissa lĂ„tar utifrĂ„n fotografier pĂ„ papperslappar! Det var riktigt kul haha.. Sommarfeelings pĂ„ hög nivĂ„!

Ps. Att blogga nĂ€r man Ă€r head over heels in love Ă€r inte det lĂ€ttaste heh.. 😳 SvĂ„rt att fokusera nĂ€r tankarna Ă€r nĂ„gon helt annanstans!

Lifestyle publishing event - vinpicknickSe alla hĂ€rliga foton frĂ„n picknicken HÄR! Lifestyle publishing event - vinpicknickDream team haha.. 😛 Mitt lag bestod utav John, Fredrik och Isabella.. Lifestyle publishing event - vinpicknickRosĂ©vin för hela slanten haha.. Gillar verkligen den hĂ€r bilden pĂ„ Isabella och hennes hĂ€rliga vĂ€n! Lifestyle publishing event - vinpicknickCharmigt va..? 😉 HĂ€r skulle vi pricka ner pennan i flaskan sĂ„ fort som möjligt! Haha.. Lifestyle publishing event - vinpicknickVisst ser det mysigt ut? 🙂 Dom hade ordnat sĂ„ himla fint pĂ„ bloggkontoret..Lifestyle publishing event - vinpicknick

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.