LIVET

Adelsö Runt 2017

Hej på er..

Jag har spenderat större delen av dagen på Adelsö! Det har varit supertrevligt.. 🙂 Och självklart var hela ön full med läckra bilar i alla möjliga modeller, färger och former! Inte för att jag har något stort bilintresse direkt.. Men det är faktiskt lite småkul att kika runt på annorlunda bilar! Jag hittade förövrigt min nya drömbil haha.. 😉 En liten bebisblå Ford Mustang! Om jag inte minns helt fel är en sådan bil med i TV-serien “the vampire diaries” som är en utav mina absoluta favoritserier genom åren.. När jag väl tänker efter är det kanske därför jag gillar just den modellen så mycket haha..? 😆 Who knows..

Nu har jag precis kommit fram till Sundbyberg.. Ska äta middag och se film! Mys..

DSCN3929 DSCN3923 DSCN3940 DSCN3927

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.