LIVET

Dagens planer..

Hej pĂ„ er.. 🙂

Har ni saknat mig heh..? Jag vet att min blogguppdatering inte har varit den bÀsta.. Sorry for that! Mycket hÀnder i mitt liv nu.. Och det Àr förövrigt bra saker, men dessvÀrre har jag inte haft en enda minut över till bloggen pÄ grund av allt! Dock blir det lugnare tempo framöver.. IgÄr var den sista hektiska dagen för den hÀr gÄngen.. Med andra ord kommer jag ha mycket mer tid över till att blogga! Skönt.. Jag har ju faktiskt saknat att hinna uppdatera 3-4 gÄnger per dag!

Vad hĂ€nder idag dĂ„? Jag har precis kommit hem faktiskt.. Har spenderat morgon tillsammans med en fantastisk person! 😉 Vi tog bland annat en kopp kaffe och hade det hur trevligt som helst! Och jaa.. Nu ska jag svara pĂ„ ett par mejl och ha ett telefonmöte innan det Ă€r dags för picknickevent i stan! Hörs senare..

DSCN3812

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.