LIVET

Kortare cykeltur..

Godmorgon allihopa!

Jag kunde tyvärr inte blogga p.g.a tekniska problem under gårdagen..

Äntligen fungerar bloggen som vanligt igen.. 🙂 Skönt! Ni kanske märkte att det inte gick att se mina foton igår..? Och jag kunde inte heller ladda upp nya bilder i bloggverktyget.. Så det var i princip omöjligt att blogga! För vad är en blogg utan foton liksom..? Tråkig om ni frågar mig haha! 😉 Men istället för att sitta hemma och sura bestämde jag mig för att göra något av dagen.. Till att börja med bättrade jag på solbrännan nere vid stranden.. Och därefter blev det en kortare cykeltur med mamma! 😎 Super-mysigt alltså.. Med andra ord blev det en ganska bra dag i slutändan, trots problemet med bloggen!

Nu tänkte jag starta den nya dagen med en stor kopp kaffe och en varm dusch.. Hörs senare!

DSCN3680 DSCN3702 DSCN3706

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.