PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

“Rosa Mattan”

Hej allihopa!

Jag har haft en fantastisk start pĂ„ nya veckan.. 🙂 Vaknade upp med ett stort leende pĂ„ lĂ€pparna och fick dessutom kaffe pĂ„ sĂ€ngen! Mys..

MÄndag betyder ju ny vecka med nya möjligheter! Dock har ju halva Stockholm Äkt ivÀg pÄ semester haha.. SÄ det Àr ovanligt fÄ bloggevent/galor framöver, men sÄ brukar det ju vara i juli mÄnad.. Ingen nyhet precis! Fast jag tÀnker verkligen inte klaga.. Jag kommer ha fullt upp ÀndÄ! Dock har jag inte planerat att Äka nÄgonstans.. Kanske borde jag köra en spontanare tillsammans med min BFF igen..? Vi Äkte ju ivÀg till Tanum förra Äret! Visserligen var vi ju bokade som modeller och jobbade dÀrför en hel dÄ! Men en roadtrip Àr alltid en roadtrip.. Och jag skulle inte tveka en sekund pÄ att köra en repris av förra Äret!

Nu hĂ„ller jag förövrigt pĂ„ att lĂ€sa- och svara pĂ„ bloggmejl.. Och i mejlkorgen hittade jag ett foto som togs pĂ„ “rosa mattan” i förrförra veckan! 😀 Jag var ju pĂ„ skönhetsgalan Nordic Face Awards (lĂ€s inlĂ€gget hĂ€r) som var helt fantastisk! I vanlig ordning fotades vi sĂ„klart pĂ„ mattan.. Tack för fotot Wonderland Event!

röda mattan

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.