LIVET

I Stockholm igen..

Hej allihopa!

Då var jag hemma i Stockholm igen, eller på färjan till Ekerö rättare sagt! 😉 Jag vet ju inte om man kan kalla det Stockholm haha..? Fast det är i alla fall inom samma län! Men nog om det.. Jag är som sagt tillbaka i huvudstaden efter en lång bilresa.. Och nu ska jag hem och vända i princip! Ikväll ska jag nämligen på en “twhiskey-kväll” haha! 😆 Ni kanske undrar vad det innebär..? Kort sagt är twhisky mitt påhitt från början.. Twhisky är alltså te med whisky! 😛 Supergott om ni frågar mig.. Dock är inte alla i min omgivning lika övertygade! Så därför har vi bestämt oss för att ha en så kallad “twhisky-kväll” haha..

Ps. Livet börjar kännas sådär löjligt fantastiskt för första gången på länge! Bästa känslan som finns..

midsommar 2017 midsommar 2017

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.