LIVET

Midsommarafton..


Glad midsommar pĂ„ er! 🙂 Hoppas att ni har haft det bra..? Det har i alla fall jag.. IgĂ„r Ă„kte jag som sagt ut till Hasselö tillsammans med mina förĂ€ldrar och nĂ„gra barndomsvĂ€nner.. NĂ€r vi vĂ€l hade kommit fram (..och lastat av allting frĂ„n bĂ„ten) var det ju dags att tĂ€nda grillen! Till middag blev det sill med potatis, dĂ€refter kött med potatissallad och diverse tillbehör.. Och i vanlig ordning jordgubbstĂ„rta till efterrĂ€tt sĂ„klart! Det Ă€r ju ingen riktig midsommar annars.. 😉

Vad ska vi göra idag dĂ„..? Ärligt talat har vi bara planerat att sjösĂ€tta en liten bĂ„t och förhoppningsvis bada.. Det Ă€r ju faktiskt ganska varmt utomhus idag, men frĂ„gan Ă€r om det Ă€r för kallt för att bada i havet? We will see about that.. Förhoppningsvis blir det ett dopp eller tvĂ„!

midsommar 2017 midsommar 2017 midsommar 2017midsommar 2017 midsommar 2017

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.