LIVET

Burgare till middag..

En sån dag..en sån spännande dag haha! 😉 Jag är helt slut.. Har spenderat större delen av min vakna tid framför kameran idag! Vilket har varit otroligt roligt, men även krävande såklart! Mycket att tänka på.. Och en hel del nytt att lära sig faktiskt! Men det har varit otroligt kul.. 🙂 Jag ser fram emot att berätta mer så fort som möjligt! But for now vill jag bara be om ursäkt för att bloggen tyvärr kommit i kläm..

Vad händer ikväll då? Jag ska faktiskt packa resväskan för en weekend på annan ort.. 😀 Det ska bli skönt att komma bort en stund! Ärligt talat hade jag glömt bort att det var midsommar imorgon.. Så jag bestämde mig för att åka iväg för bara ett par timmar sedan! Typiskt mig haha.. Hur blev det så egentligen? Förut ville jag planera in resor ett halvår i förväg.. Även mindre resor! Men numera bestämmer jag mig bara dagar eller ibland timmar innan avfärd.. Fast det är väl en egenskap som är ganska charmig när jag väl tänker efter.. Och jag är otroligt lycklig över att ingenting (t.ex jobb, husdjur osv..) stoppar mig från att leva livet!

Nu ska jag äta middag och packa inför weekendresan.. Hörs imorgon!

DSCN3133 DSCN3134

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.