LIVET

Brunch på Bistro Kevinge..

Godmorgon allihopa!

I söndags bjöd Jessica in till en fantastisk sommarbrunch på Bistro Kevinge.. 😀 Det var jag och några bloggare till som fick lyxen att njuta utav en sagolikt god brunch bestående av bland annat äggröra med bacon, mini-pizzor och american pancakes! Alltså hör ni hur otroligt gott det låter..? Det bara vattnas i munnen på mig haha! När vi väl kom fram till golfklubben möttes vi av ett bord fullt med rosa goodiebags.. Då visste vi att vi hade kommit rätt! 😉 Brunchen började med mingel och skålande i bubbel.. Därefter serverades vi oförskämt smarrig mat från köket! Det var en brunch helt i min smak! Mina absoluta favoriter var äggröran med bacon och pannkakorna! 🙂 Recommend-recommend..

bloggbrunch - eventHärliga goodiebags va..? 😀 Lovar att visa upp innehåller så fort som möjligt! bloggbrunch - eventNo words needed haha! 😉 Ni ser nog själva hur sagolikt gott allt det här var.. Mums! bloggbrunch - event bloggbrunch - eventGizzy och Chatarina mitt i maten! 😉 PS! Hoppar att ni inte slår ihjäl mig för att jag la upp den här charmiga ät-bilden haha..bloggbrunch - eventVad är väl en sommarbrunch utan en smarrig müsli..? Också sagolikt god om ni frågar mig! bloggbrunch - eventHär har ni mig, Jessica, Amanda och Chatarina.. 🙂 Ignorera mitt hår är ni snälla!bloggbrunch - event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.