LIVET

Uppdatering om livet..

Godmorgon pĂ„ er! 🙂 Det kĂ€nns som att en uppdatering om livet skulle vara pĂ„ sin plats.. För Ă€rligt talat har jag bara skrivit om bloggevent senaste veckan, inte för att det Ă€r nĂ„got fel med event haha.. Men jag driver ju trots allt en personlig blogg, och dĂ„ kanske jag borde vara mer personlig Ă€n sĂ„hĂ€r.. Min senaste vecka har gjort det omöjligt för mig att sĂ€tta mig ner och skriva vad jag tĂ€nker och tycker! Vattnet har gĂ„tt.. Och dĂ„ menar jag förstĂ„s vattnet hemma haha! 😉 Vi blev av med det igen, efter första gĂ„ngen! Just i detta nu springer faktiskt en brunnsborrare runt hĂ€r hemma för att fĂ„ ordning pĂ„ det hela.. Utöver det har jag haft fullt upp! Förra veckan bestod utav sex stycken bloggevent.. Och det hade vanligtvis inte varit krĂ€vande, men utan vatten blev det tyvĂ€rr det! Tro det eller ej.. Men det tar mycket tid att försöka fĂ„ tag i vatten till morgonkaffet, eller tvinga sig sjĂ€lv att bada i sjön haha! 😆 Och tyvĂ€rr blev bloggen lidande igen..

Idag börjar en ny vecka med helt nya möjligheter och utmaningar! 😀 Förhoppningsvis kan jag lĂ€gga förra veckans kaos bakom mig och blicka framĂ„t istĂ€llet, för Ă€rligt talat tycker jag att det fĂ„r rĂ€cka nu! Sedan jag flyttade för 2 mĂ„nader sedan har motgĂ„ngarna samlats pĂ„ hög.. Och jag har tyvĂ€rr pĂ„verkats negativt av alltihop! Förut kunde jag ju vĂ€nda motgĂ„ngar till nĂ„got positivt.. Men det har inte fungerat nu! Det Ă€r dags för en förĂ€ndring.. Ut med all negativitet, tack!

Vad har ni mer missat..? Inget nytt pĂ„ kĂ€rleksfronten! Ärligt talat orkar jag inte “leta” haha.. Om Mr. Right dyker upp lĂ€r jag ju mĂ€rka det.. Framöver vill jag bara fokusera pĂ„ mig sjĂ€lv.. Det kanske lĂ„ter egoistiskt haha! Det jag försöker sĂ€ga Ă€r att jag vill fĂ„ ordning pĂ„ mitt nya liv och hitta en ny lĂ€genhet att bo i..

galtström

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.