LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Nordic Face Awards 2017

Hej allihopa!

Jag var på Nordic Face Awards som gick av stapeln inne på Cirkus igår.. 🙂 Kvällen började såklart med fotografering på rosa mattan! Därefter kom vi in i ett stort rum fyllt av skönhetsprodukter, fotolampor, bubbel och tilltugg! Att gå på skönhetsgala är inte som att gå på vilken gala som helst.. Vet ni varför? För att alla gäster har sina egna unika looks.. Vissa mer unika än andra! Själv har jag ju bara mitt ljusrosa hår som sticker ut lite.. Men ärligt talat kände jag min inte alls utstickande under kvällen haha! 😉 Däremot fick jag otroligt mycket makeup-inspiration.. Alla var så otroligt snygga och vågade i sina looks! 😀 Gillar’t..

Efter mingel i foajén var det dags att ta plats i salongen.. Skönhetsgalan startade med olika uppträdanden och finalisternas inspirerande filmklipp som gjorde mig tårögd! Såg ni livesändningen av Nordic Face Awards på facebook förresten..? Berätta gärna vad ni tyckte i så fall.. Ni kan se hela livesändningen HÄR!

Stort tack till Wonderland Event som arrangerade en helt fantastisk galakväll!

nordic face awards 2017 - wonderland eventTop 5 i Nordic Face Awards 2017! 😛 Dessa tjejer är verkligen otroligt duktiga och inspirerande..  nordic face awards 2017 - wonderland eventSprang in i skönhetsbloggaren Camilla Söderlund.. 🙂 Hennes makeup för kvällen var minst sagt on fleek! nordic face awards 2017 - wonderland event Ingen gala utan photo booth haha! 😉 Så givetvis fanns det ett gulligt photo booth på skönhetsgalan också.. nordic face awards 2017 - wonderland eventMalin fick håret fixat i en liten friseringshörna på galan.. 😀 Visst blev det fint? nordic face awards 2017 - wonderland eventIsabella Jedler, Malin Tilja, jag och Sophie J.. 🙂 Underbara brudar!nordic face awards 2017 - wonderland event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.