LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Ansiktets egentliga ålder..

Igår var det dags igen.. Vi skulle ta reda på ansiktets egentliga ålder haha! 😉 EM Event bjöd in till en fantastiskt smarrig kväll tillsammans med ReserolStockholms Medicus! Ni kanske minns att jag var där för ett par månader sedan..? Nu var vi inbjudna till ett litet “återbesök” för att kolla om produkterna förbättrat huden! Väl på plats serverades bubbel och sött tilltugg i blått tema.. Vi fick även berätta hur vi upplevt produkterna, och nästan alla tyckte likadant som mig! Ärligt talat var det svårt att komma ihåg boostingfilmerna mot slutet.. Jag glömde bort dom gång på gång! Serumet var på så sätt lättare att minnas eftersom jag tog det på kvällen innan jag skulle sova! Serumet var även den produkt jag gillade bäst.. Boostingfilmerna var som sagt svårare att komma ihåg, och det gjorde det hela krångligare! Men bortsett från det gillade jag filmerna starkt.. Dom hade dessutom en fräsch men samtidigt mild smak! 🙂 Gillar’t..

Dessvärre var min hy hela 27 år.. 😮 Och det beror antagligen på att jag glömde bort och slarvat med boostingfilmerna mot slutet! Under förra hudanalysen fick jag ju exakt samma ålder! Så det kändes lite tungt.. Fast jag är i alla fall glad över att min hud inte hade blivit äldre haha! Det hade ju känts riktigt hemskt..

reserol event reserol event reserol eventreserol eventreserol eventreserol event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.