LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Estelle Medical’s 5-årsjubileum

Godmorgon allihopa!

Vilken fantastisk kväll jag hade igår.. 🙂 Först var jag på en champagneprovning (som jag tänkte berätta mer om senare..) och därefter var jag på Estelle Medical‘s mysiga 5-årsjubileum som hölls på Café Jarla! Under kvällen bjöds vi bland annat på bubbel, magiska trolleritrick och god plockmat.. Det var många härliga människor på plats som bidrog till en mycket lyckad kväll.. Att höra företagets historia och utveckling inom franchise var minst sagt inspirerande! Dessutom har Estelle Medical inlett ett samarbete med den nya appen StyleFindr! Har ni hört talas om den..? Genom appen hittar man säkra kliniker att boka tid på.. Och det känns riktigt behövligt i den krångliga skönhetsdjungeln haha.. 😉 För ärligt talat är det faktiskt ytterst sällan som jag vågar boka tid på nya kliniker!

Dessvärre var min kamera inte överens med belysningen inne på Caféet.. Så jag fick faktiskt bara ett bra foto utanför! 😐 puh Om ni vill se fler bilder kan ni faktiskt kika in hos både Malin och Jennie.. Dom var förövrigt mitt sällskap för kvällen, och jag tror att bägge har hunnit blogga om skönhetseventet redan!

DSCN2902

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.