LIVET

Panos Emporio’s sommarfest

Hej allihopa!

I helgen var jag inbjuden till Panos Emporio‘s sommarfest.. 😀 SĂ„ mysigt! Jag gick dit tillsammans med min vĂ€n Gizzy.. Och vĂ€l pĂ„ plats passade vi Ă€ven pĂ„ att skĂ„la in min födelsedag som var nĂ€sta dag! Under kvĂ€llen bjöds vi pĂ„ goda drinkar, somriga produkter och Ă€ven svĂ€rdslukare haha.. 😉 Men jag kanske ska ta allting frĂ„n början..? Först kom vi fram till röda mattan och vĂ€lkomnades med en varsin redbull! DĂ€refter fotograferades vi pĂ„ röda mattan tillsammans med PT-Staffan som var modell pĂ„ eventet.. Sedan gick vi ombord pĂ„ bĂ„ten och vĂ€lkomnades med bubbel och snittar! Vi fick Ă€ven testa parfymer och bodylotions som doftade otroligt gott.. Min personliga favorit var kokosparfymen som doftade riktigt somrigt och friskt! Den rekommenderas starkt till alla kokosĂ€lskare.

Efter eventet avslutade jag kvĂ€llen pĂ„ Rival tillsammans med en gammal vĂ€n som fyllde Ă„r.. Vi tog en drink tillsammans och pratade om allt som hĂ€nt under dom senaste 6 Ă„ren! Vi har nĂ€mligen inte sets pĂ„ sĂ„ mĂ„nga Ă„r.. Han fick Ă€ven en jĂ€ttefin (..och rosa) present av mig haha! 😉 Man kan ju inte komma tomhĂ€nt till ett födelsedagsfirande heller! SjĂ€lv fick jag en drink i förskottspresent.. Alltid uppskattat! Med andra ord hade jag en fantastisk kvĂ€ll som slutade pĂ„ topp!

Förresten.. ApropĂ„ min födelsedag vill jag tacka för alla fina gratulationer! 😀 Ni Ă€r underbara..

DSCN2726NĂ€mnde jag förresten att vi var pĂ„ Patricia..? Hela bĂ„ten var inhyrd för sommarfesten!DSCN2732Jag och finaste Gizzy som jag saknat sĂ„.. 😉 Hela vĂ„ren har vi ju haft pĂ„ tok för mycket i vĂ„ra liv för att hinna ses! DSCN2688Vi prövade en ny drink som var jĂ€ttegod! Rosa drinkar kan ju sĂ€llan gĂ„ fel haha.. 😆 Ellerhur?  DSCN2710Mitt under sommarfesten började det spöregna, blixtra och Ă„ska som bara den.. DSCN2697..sĂ„ vi satt och kurade med varsin drink medans ovĂ€dret drog över oss! Äkta svensk sommar haha..DSCN2746 DSCN2755HĂ€r Ă€r nĂ„gra av produkterna som fanns att testa! 🙂 Skimriga bodylotions gĂ„r alltid hem.. DSCN2715Superbruna PT-Staffan och bleka jag haha.. 😉 KĂ€nner att jag mĂ„ste panik-sola nu!DSCN2712

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.