LIVET

Vi såg filmen “The Mummy” igår..

Godmorgon allihopa!

Biopremiären av “The Mummy” hölls på biograf Rigoletto igår.. 🙂 Och jag gick dit tillsammans med mitt ex! Vi hade nog rätt olika förväntningar på filmen, och jag hade dessutom inte förstått att det var en skräckis! Men det var mitt ex noga med att tala om bara några minuter innan filmstart.. Han vet ju hur rädd jag blir av skräckfilm haha! 😉 Dock klarade jag av att se filmen från början till slut utan att blunda eller täcka för ögonen en enda gång! Kanske har jag blivit orädd med tiden..? Haha nej.. Vem försöker jag lura egentligen? Det var ju både en skräck- och äventyrsfilm.. Och äventyrsbiten var nog anledningen till att filmen verkade mindre läskig! Min största oro var ju att filmen skulle kännas som en billig kopia av mumien-filmerna.. Men jag oroade mig helt i onödan! 😀

Stort tack till United International Pictures som återigen bjöd in till en fantastisk biopremiär.. 😎

18813667_1520068678045875_8362029708018669819_nRöda mattan tillsammans med mitt ex..uip event - the mummyNär vi hade fotograferats på röda mattan möttes vi av detta.. 😮 Mumien instängd i en bur mitt i minglet!DSCN2590Sprang bland annat på Amanda och Chatarina! 😀 Vilka puddingar va..? Och då menar jag inte dom vi håller i haha!

Nämnde jag att vi såg filmen i 3D förresten..? 😎 Tror att jag glömde den lilla detaljen!uip event - the mummy

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.