LIVET

Balanserat på tågspåren..

Hej allihopa!

Måndagshumöret är på topp.. Idag har vi promenerat på spåren och larvat oss framför kameran haha! 😉 Syns det..? Nu är det dags för lunch innan vi ska ut på fler äventyr här uppe i Galtström! Helt ok väder har vi också.. Fast jag måste erkänna att det är lite för kallt för min del! Jag vill ha tropisk värme och bikini, inte kalla vindar och mössa.. 😐 Men bortsett från den lilla detaljer känns ju livet ganska fantastiskt! “Norrlandstempot” är nog det bästa som finns haha.. 😎

Här har ni några spårade fotografier från tågspåren i förmiddags! Verkligen charmigt haha..

galtströmTa-da! 😉 Jag har ju faktiskt lite balans.. I alla fall i en mikrosekund för att ta ett foto till bloggen! galtströmDet är något speciellt med att balansera på gamla tågspår i Norrland haha.. 😉 Sommarfeelings på hög nivå!galtströmLyckades jag rubba tågväxeln..? Nej, men jag lyckades nästan dra axeln ur led haha! 😆 Bra där..galtström

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.