LIVET

I Lifestyle Woman..

Godmorgon allihopa!

Jag har precis druckit kaffe och ätit frukost ute på bryggan.. Idag känns det förövrigt mycket varmare här uppe i Norrland! Skönt.. 😎 Nu tänkte jag blogga och instagramma innan det är dags för en lite roadtrip till närmaste mataffär! Förresten.. Jag har nästan ingen täckning alls här uppe! Så om ni försökt nå mig vet ni varför jag inte svarat! Det är både skönt och irriterande med “ingen serice” på telefonen.. Självklart kan jag koppla upp mig mot internetdosa i stugan, men den är ju bara igång när jag bloggar.. Kanske är det nyttigt för mig att få ett litet mobilbreak ändå? Jag är ju trots allt alltid uppkopplad annars..

Juste.. Kolla vilka jag hittade i tidningen häromdagen! 😉 Yes.. Där har ni ett gulligt litet fotografi på mig med Johanna Sjöö haha! Vi var på ett väldigt mysigt bloggevent i februari som nämns i “Lifestyle Womens” nya nummer.. Jag såg det tidigare i veckan, och fick även ett exemplar när jag var förbi bloggkontoret!

DSCN2096DSCN2086

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.