LIVET

Spontanare till..

Godmorgon allihopa!

Jag bestämde mig för att resa bort för bara ett par timmar sedan.. Och nu står jag här! 😉 Snacka om spontant haha.. Jag hade bara en timme på mig att packa resväskan! Så jag hoppas verkligen att jag har fått med mig det allra viktigaste.. Ärligt talat var jag otroligt trött så jag vet inte riktigt vad jag packade ner i min weekendbag för den här helgen! 😆 Men jag har i alla fall allt som behövs för att kunna fotografera och blogga som vanligt.. Och det är faktiskt det viktiga! 🙂

Förresten.. Jag är på väg till ett utav mina smultronställen i Norrland! Tror att jag glömde säga det haha..? 😛 Jag får skylla på att jag fortfarande är dödstrött och har alldeles för låg koffeinhalt i blodet.. Gach, vad gott det skulle vara med en kaffe förresten! Mums.. Det måste jag köpa innan jag sätter mig i bilen upp!

DSCN2173 DSCN2175

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.